De IT-broker die je nodig hebt!

TNG Staffing is in 2020 opgericht. Maar onze geschiedenis gaat veel verder terug dan dat. Al meer dan 10 jaar houden we ons met veel plezier bezig met recruitment in IT. Het begon met de Elevation Partners Group, specialist in IT-recruitment. Daarna richtten we The NextGen Group op met onze eigen IT-consultants. En om het gehele inhuurproces binnen de IT aan te bieden is TNG Staffing ontstaan, onze eigen Staffing Services, in house.

imgOverOns

Met onze Staffing Services ontzorgen wij onze opdrachtgevers bij:

  • Recruitment van interim Professionals
  • Permanent recruitment
  • Contractmanagement

Als IT-broker+ regelen wij alles voor je, zoals de recruitment, administratie, screening, het contractmanagement, de urenregistratie en de facturatie. Onze onlinesystemen zorgen ervoor dat dit slim en efficiënt verloopt. Zo kan jij zorgeloos een Professional inhuren of aan de slag met een nieuwe opdracht.

Onze professionele recruitment consultants specialiseren zich allemaal in een eigen niche en locatie. Daardoor hebben zij de benodigde kennis om een beschikbare IT-Professional te vinden in jouw regio. Zo zorgen we ervoor dat we snel en efficiënt voldoen aan jouw vraag. Ook in het geval van schaarse of bijzondere expertise. Gegarandeerd.

Kortom: wij bieden de juiste IT-professional, tegen het juiste tarief, op het juiste moment en bieden daarbij een effectief en efficiënt inhuurproces waarbij onze opdrachtgevers volledig worden ontzorgd.

De match die bij je past

Wij verbinden mensen in IT. En dit doen we al meer dan 10 jaar. Inmiddels mogen we onszelf dus wel omschrijven als echte specialisten. Door onze persoonlijke aanpak en transparante manier van werken weten we altijd de juiste mensen aan elkaar te verbinden. Voor en door IT’ers.


Elke dag opnieuw stellen we de hoogste eisen aan onszelf. Met ons ambitieuze en gedreven team werken we aan het nummer één netwerk van IT-Professionals in Nederland. Daarmee bieden we de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en worden hun opdrachten succesvol uitgevoerd.


Inmiddels hebben we een van de grootste netwerken in de IT-wereld met freelancers/zzp’ers, eigen Professionals, opdrachtgevers met uitdagende opdrachten en partners met IT-specialisten. Samen vinden we de match die bij je past. Als het nodig is zelfs binnen 24 uur. Ben jij al onderdeel van ons netwerk?

Zoek je een IT Professional?

Benieuwd wat TNG Staffing kan betekenen voor jouw onderneming? Meld je dan aan als opdrachtgever en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt vervuld!

Contact opnemen

Waarom TNG Staffing

Specialist binnen IT

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Perfecte match binnen 24 uur

Snelle en heldere contractafhandeling

Zorgeloos inhuren

Geheel gevrijwaard tegen de risico’s

Transparante tarieven

Vind jouw volgende IT Professional

Nu aanmelden

Een IT Professional vind je bij TNG Staffing

Aanmelden als Opdrachtgever